• Janoa

    joulukuu 25th, 2015

    081215
    ”I have been thinking about why I update this blog.”

    ”I am not aware enough to make comics that speak out politically.
    And my life is not specifically inspiring.”
    081215_2
    Inner Predator: ”And you are not specifically fun or smart either.”
    Me: ”No one asked you, go to hell.”

    IP: ”Huh, well okay then! I’m just saying that you are not even a specifically good artist either.”
    Me: ”And I will quiet you with drawing a little bit more!”
    081215_3
    Me: ”Although it would be fun not to be thirsty for outside recognition, that might never come.”

    6 Responses to “Janoa”

  • Voi eeei, samaistun kyllä tähän! : / Välil tulee niitä kausia kun tuntuu siltä, että vois lopettaa koko blogin pitämisen kun tuntuu niin turhalta. Tai että tuntuu kuin pitäisi yrittää olla koko ajan yhtä hauska ja nokkela…

    Mut siu blogi on yks mun suosikeista juuri tällaisena, koska oot viisas ja ihastuttava, sulla on arvot kohdallaan ja hyvä elämän asenne vaikka sitä välillä yrittää se elämä itse lannistaa! : ) Jeejee!

  • @määrjä: Kiitos kivasta kommentista! Yritän järkeillä bloginpitoa sillä, että musta on kuitenkin kivaa piirtää ja blogista näkeekin, miten paljon on vajaassa kahdessa vuodessa kehittynyt. Elämän dokumentointi tietysti itsessään on mielenkiintoista. Voin sitten vuosien päästä palata ja ihmetellä, että ”eivät tyypit osanneet lajitella jätteitään silloin.”

    Välillä tietysti tuntuu, että huutaa päivityksien kanssa ihan tyhjyyteen, mutta se tunne yleensä menee ohi.

  • Tunnustusta tulee tässä: Sulla on hyvin piirretty blogi ja hieno viiva (joka on vieläkin hienompi paperilla) ja vahva oma tyyli. :)

    Mutta mitä siihen tunnustusksen saamiseen tulee: tietty määrä sitä tekee hyvää muodossa tai toisessa ja on ehkä välttämätöntä luomisinnolle. Mutta se mitä toiset saa sun blogista, on kuitenkin niiden toisten tunteita. Ja mitä ne kommunikoi sulle, on niiden tunteiden heijastumia. Ei kovin vahva lähtökohta tekemiselle pidemmän päälle kuitenkaan. Eli sisintään kannattaa kuunnella, mitä haluja sieltä nousee tehdä luovia juttuja ja millaisia juttuja.

    Esim. oman arjen raportointi itselleen. Joka mun mielestä on kyllä poliittista. On poliitista nostaa oma arki näkyville, se on puheenvuoro sen puolesta että se on tärkeää. Ja dokumentti millaista se on. Meidän nykyiset normaalit asiat näyttää eri tavalla elävistä jännittäviltä ja eksoottisilta ja ehkä oudoiltakin, samoin tulevaisuudessa näkee mitkä asiat on olleet tänä aikana normaaleja, mut 20 vuoden päästä tosi ”tän ajan juttuja”.

  • @Miia: Olen killittänyt tyhjää ruutua ja yrittänyt saada jotain koherenttia vastausta aikaiseksi, mutta mä nyt olen vain ihan liikuttunut ystävällisistä sanoistasi. :’)

  • sul on kivan ajatuksella piirretty tyyli ja tosi maanläheisiä juttuja jotka on hauskoja! ja jos tykkää ja haluu pitää blogii nii siin on jo tarpeeks syytä.

  • @perareikä: Kiitos! <3