• Älkää, pliis, sumuttako

    lokakuu 26th, 2015

    251015_II
    Once in a train

    [I am suffocating.]

    [Someone is spritzing perfume a couple of seats ahead.]

    6 Responses to “Älkää, pliis, sumuttako”

  • Tiiän tunteen!
    Itse erityisherkkänä en kestä liiallisesta hajusteista. Alkaa päätä särkeä, saamari D;

  • @Nini: Joo, miksi ihmiset ei oikeasti ymmärrä, että hajusteita ei ihan oikeasti saisi sumutella tuollaisessa suljetussa tilassa? Itse en sumuta deodoranttiakaan esim. uimahallissa kovin mielelläni.
    Täytyy joskus piirtää jatkosarjis, koska joskus meidän hississä haisee joku vahva ”öö de kolonje”. :S

  • Hiuslakatkin ovat aika inhottavia hajupommeja. Kerran kuntosalill joku oli pukkarissa suihkuttanu lakkaa, joka leijui lattiallekin. Siinä kohtaa sai luistella ja vaihtaa vaatteita :/

  • @Lulu: Olen melkein aika varma, että joku on joskus julkisissa sumuttanut lakkaakin, mutta se taisi olla epätoivoinen, nopea suhaus.

  • Pystyn komppaamaan! Itsekkin erityisherkkä immeinen… Mycke kiva sillo ku koulussa oli siivouskomeron kokoinen pukkari ja kymmenen likkaa ryhmässä ja jokaisella eri ”tuoksuinen” dödö ja hajuvesi… T_T

    Eikä tietty mikkää kevyt suihkaus riittäny vaan oli pakko lorottaa puol purkkii kerralla. Asiasta huomauttaminen ei auttana yhtään. onneks ei kovin paljoa sattunut liikkaa aamutunneille… En nimittäin ois selvinny loppupäivän tunneista ollenkaa.

  • @Ookami: JOO, joskus joku saisi opettaa ihmisille, että oikeasti hajusteet ’puetaan päälle’ — eli se kevyt suihkaus riittää (ainakin jos kyseessä on laadukas hajuste). Itseä ei todellakaan dipata sinne hajusteputeliin — mutta tietysti pitää nimenomaan käyttää sitä imelintä kookos-vanilja-ruusu-eau de toilettea.

    Hajusteyliherkäksi en ole koskaan itseäni kokenut, mutta alkavat tuntemukset olla varmaan siinä rajoilla jo.