• Viikonloppu-seminaari

    toukokuu 21st, 2015

    Tavallisista tavoistani poiketen lisään nyt viimeistelemättömiä sarjakuvia, koska haluan saada nämä vain systeemistäni mahdollisimman nopeasti ulos ja unohtaa. Joo, ei ollut kiva viikonloppu.

    ~*~

    Unlike my usual behaviour, these comic will be published without translation or proper finishing touches. I only want to get them out of my system and forget. One might guess I did not have a good weekend.

    150515_II

    150515_II_2

    150515_II_3

    150515_II_4

    2 Responses to “Viikonloppu-seminaari”

  • Mä suostun noihin kaikenmaailman seminaareihin yms. yleensä sillä lapsenuskolla että vähintään joka toisella kerralla väliajalla tarjottavat virvokkeet on ihan kohdillaan. <w<' Joka toisella kerralla aihekin saattaa olla kiinnostava jopa. Muta ugh ne istumisajat. x_x

  • @Fjalle: Ei ollut edes varsinaisia väliaikoja tuossa WES:issä, ellei laskettu lauantain aamupäivän ja illan välissä olevaa muutaman tunnin taukoa. Meinasi järki lähteä, mutta onneksi mulla oli viihdykettä mukana. Ja onneksi nyt mun ei tarvitse enää ikinä osallistua noihin juttuihin — nyt voin varmuudella sanoa, että Amway ja Network21 eivät ole minun juttuni.