• Paniikkikohtaus

    maaliskuu 1st, 2015

    Olen ottanut vahvasti vaikutteita Manu Larcenet’lta.
    Tuo ”you disappoint me”-kommentti on pelkistetty ja riisuttu alkuperäisestä kontekstista. Elän siinä toivossa, että ko. kommentin kirjoittaja ei toiminut pahoin aikein, vaan pelleili. Hän ei voinut tietää, mitä minulle saattaa tapahtua, koska en tiennyt itsekään.

    For this comic, I have taken heavy influence from Manu Larcenet.
    That ”you disappoint me” comment has been simplified and taken off the original context. I live in a hope that the commentator was not acting in ill means, but was being cheeky. They could not possibly know, what might happen to me, because I did not know it myself.
    260215
    260215_2
    260215_3

    2 Responses to “Paniikkikohtaus”

  • Paniikkikohtaukset on aivan kamalia! Ja sen voi laukaista pienikin asia. Varsinkin, jos valmiiksi jo olo on ahdistunut.
    Voimia! <3 T. kanssa-paniikkihäiriöinen

  • @Saiccu: Todellakin. Olen saanut vastaavia aiemminkin, mutta ne ovat onneksi vähentyneet sitä mukaa kun olen poistanut laukaisevia tekijöitä pois elämästäni. Tällä viimeisimmällä kerralla, se ei ollut onneksi niin paha, mutta se todellakin tuli ihan pienestä, vähän tyhmästä asiasta. Olo oli ollut valmiiksi kurja, joten tuo yksi kommentti kai kippasi minut vain laidan yli.

    Voimia myös sinulle, toivottavasti uusia kohtauksia ei tule pitkään aikaan! <3