• Läski

    huhtikuu 11th, 2016

    030316_II
    ”Things that piss me off in being fat!”

    ”There will be some angry text. You might want to close the tab now.”

    1. Clothing
    ”Fat people are sold only fucking ugly sacks!”
    030316_II_2
    ”Proper jeans or pants can be found only in one model, and that is done with crappy materials.
    It will be worn out under a second.”

    2. My health

    ”I WANT to speak about my diabetes, but as a sick person, it might make me think I am a ”bad fatty”.

    ”I am waiting for that moment, when a stranger thinks my health is their business somehow.”
    030316_II_3
    3. Lack of human dignity

    ”People stare at me like I am some sort of an animal!”

    ”My human dignity is being taken away!
    I am not a beast or one person freak show!”

    [sign says: Do Not Feed!]
    030316_II_4
    ”Grown ups look at me like dog shit in the bottom of their shoe!”

    4. Mundane fatphobia

    ”When a pal says ’I don’t want to gain weight’, I hear: ’I don’t want to look like you’.

    ”Because nothing is worse than being fat.”

    6 Responses to “Läski”

  • Jokaisen kilot on jokaisen ihan oma asia. Ei kannata välittää massan kauneusihanteista, ne on vaan (median luomia?) mielipiteitä. Jos joku tuijottaa niin käske niitä ottamaan valokuva, kestää pidempään. Eiköhän siinä vaiheessa heitäkin oma käytös hävetä.

  • @muhvu: Ei kun mä ajattelin pistää tällä rahoiksi ja hankin paidan, jossa lukee ”tuijottaminen maksaa kympin”.

  • Tuo viimeinen kohta on hyvinkin tuttu. Se ottaa joka ikinen kerta päähän kun joku täysin normaali painoinen ihminen valittaa olevansa läski (vaikka ei siis ole millään mitta puulla sitä) kun minä olen vieressä.

    Yleensä en kommentoi asiaa millään tavalla, ja toivon ettei muutkaan paikalla olijat jotta puhuja ymmärtäisi omien sanojensa naurettavuuden. Mutta joskus pinnani ei vaan kestä ja sanon jotain… Noh, tahditonta. Joskus olen saanut ihmisen miettimään omia sanojaan, mutta joskus olen saanut ihmisen itkemään… Elämä on täynnä valintoja.

  • @Kumiko: No siis itse joudun kuuntelemaan tätä ”en halua enää tätä herkullista kakkua, kun sitten lihon ihan läskiksi”.
    Näille olen vain sanonut oikein maireasti hymyillen, että ”ah niin, ihan kuin lihavuudessa olisi jotain pahaa?”

    Koska ihminenhän tuntuu saavan olla vaikka eläinrääkkääjä, huijari, veronkiertäjä, lastenhakkaaja ja viedä karkitkin lasten suusta, KUNHAN ei ole läski.

  • Mä oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa! Kierin itekkin tosi paljon vaateongelmissa kokoajan – onneksi on ”isojen tyttöjen vaateliikkeitä”, niinkun oma äitini sanoo. :D Esim. Zizzi on tosi hyvä paikka löytää vaatteita! Niitä on uskoakseni varmaan joka puolella Suomea (ainakin Kouvolassa on, ja siten varmasti Helsingin lähellä kans..) Löysin itse juuri uuden takin – ja sain ostaa sen vielä koo’ossa M ja hintakin oli vain 30e. <3 (… Normaalisti en löytäisi siis mitään takkia mistään "perusliikkeestä")

  • Voi, osaan niin samaistua tuohon.
    Itse hengenvaarallisesti ylipainoisena miul on iihan samoja ongelmia ollut aina; Ei löydy itselleen mieleisiä vaatteita (tässä tapauksessa läski goottimies vaatteet on hyvin huonosti markkinoilla) vaikka mistä päin maailmaa etsisi, ihmiset ajattelee helposti että on ITSE päättänyt olla se läski ja että lihavat ihmiset ei tee mitään painolleen, mutta nämä nillittäjät ei yleensä edes huomioi sitä, että joillakin jotkut sairaudet tekevät lihavaksi ja laihduttamisen hankalaksi (miun tapauksessa siis PCOS) ja kaikkea muuta mukavaa.
    On vaikeaa elää lihavana, mutta toisaalta sitähän sanotaan, että paino on voimaa ja ylipaino on ylivoimaa!
    Vaikka kiloja olisi miten, se ei laske kenenkään arvoa ihmisenä eikä päinvastoin. Se on vaikeaa, tiedän sen, mutta olen tässä vuosien varrella kuitenkin alkanu hyväksymään sen, että läski olen ja se siitä. Minä ne itse kannan, ei ne muut joita se suunnattomasti tuntuu vituttavan. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta kanna kilosi arvokkaasti! =)
    Paskat niistä anonyymeistä mulkoilijoista, yleensä sellaisilla on itselläänkin ongelmia minäkuvansa kanssa ja he kompensoivat sitä muihin.