• Täysi jäätyminen

  toukokuu 29th, 2015

  280515
  [Phone beeping]

  Text message: ”Dear customer, clearing of shareholders is ready. To patronize the bank office, please book an appointment by calling telephone number 0200 3000.
  Kind regards, Nordea.”

  Me: ”Well, let’s get that off the way!

  [phone being dialed]

  Recorded message: ”Dear customer, characterize your business before booking an appointment.”
  280515_2
  Me: ”…”

  ”…”

  ”…”

  ”I-I can’t.”

  ”Perkele!”

  4 Responses to “Täysi jäätyminen”

 • Ai ai ai pakko sanoa että tiedän ton tunteen niin hyvin. Tuli tätä lukiessa oikeen tunne että pää menee ihan puuduksiin. Huh. Noi on ihan hanurista. D:

 • @Fjalle: Joo, mä en jotenkin odottanut, että siellä on ensin nauhoite — menin ihan jäihin. Yleensä tykkään tehdä ajanvaraukseni netissä. Tänään olinkin sitten paremmin valmistautunut ja sain ajan ensi viikon loppupuolelle. \o/

 • Ai kauhee, kuka oikeasti mennyt keksimään tuollaisen systeemin… D: Sitten joku joskus sanoi et ”eihän siihen pijä sannoo kun pari avainsanaa”, niin oli vähän että AIJJAA, sehän se vaikeaa onkin, kun yleensäkin selittää kaikki viralliset jutut pitkästi ja vaikeasti kun ei niistä oikein ymmärrä… :’)

 • @määrjä: Mä en ainakaan osannut arvata, että pitää selittää asia jollekin nauhoitteelle ensin. Siksi mä varmaan meninkin ihan jäähän, kun se tuli niin puskista. Tänään olin paremmin valmistautunut, joten sain asiani jopa kahdella sanalla selvitettyä ja sitten mut ohjattiinkin ihan ihmisen kanssa asioimaan. Sitten ne yrittivät vielä varauksen jälkeen tehdä kyselynkin; robotti soitti mulle. :’D Siihen mulla ei ollut enää kyllä aikaa.

Leave a Reply