• Suklaa-addiktion vuodenaika

    maaliskuu 12th, 2015

    110315_II
    Thinking: ”I am a bit worried what will happen to my sweets consuming, when the fasting is over.”

    Thinking: ”My situation is similar to an alcoholic’s; dropless January or 100 days challenge go with ease. After that, the consuming continues with both hands.”
    110315_II_2
    Last year:

    Thinking: ”Well, this chocolate does not quite taste like anything…”

    After five seconds:

    Thinking: ”I’ve GOT to get more of this!”

    2 Responses to “Suklaa-addiktion vuodenaika”

  • Mulla on aivan sama ongelma! Huomaan syöväni valtavia määriä karkkia ja suklaata ja jätskiä vaikkei aina välttämättä tekis ees mieli. Mutta sokeri on vaan niin lohduttavaa! Makeaan voi aina luottaa. Ja jos on tosiaan yrittänyt pitää sokerilakkoa, niin sen jälkeen tulee ostettua koko karkkihylly tyhjäksi. Huoh.

    Pitäs yrittää olla kuitenkin vähemmän ankara itselleen. Syyllisyys tuntuu vaan lisäävän sokerin himoa.

  • @KuningatarAlkoholi: Perin juurin ihmeellistä on nimenomaan se, että kun olen päättänyt olla x viikkoa ilman karkkia, se myös pitää, enimmäkseen. Meillä on keittiössä pieni levy leipomissuklaata, mutta ei ole tehnyt edes mieli koskea. Mutta toisaalta taas, kuivattujen hedelmien pussista tulee takuuvarmasti noukittua ne jogurtti/valkosuklaa/mitkälie-kuorrutetut hedelmät ennen muita. Voi olla, että pääsiäisenä on sokerinkulutuksessa pieni piikki — joskaan en ole tähän mennessä löytänyt Maraboun kreemitäytteisiä suklaamunia (en minä siitä krääsästä niin välitä), joten intohimoni karkkiostoksille on yllättävän pieni.

    Makeanhimoni yltyy, kun stressikäyräni nousee, olen huomannut. Aina kun harrastepiireissäni jokin stressaa, niin mieli palaa lempikarkkeihini.